Daams Stucwerken

Over ons

Daams Stucwerken

Het bedrijf Daams Stucwerken is opgericht door Jeroen Daams uit Luyksgestel, Noord-Brabant. Hij heeft het stukadoorsvak zowel in de praktijk als op school geleerd. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als stukadoor voor een groot stukadoorsbedrijf in de buurt van Luyksgestel, wilde Jeroen graag voor zichzelf beginnen, hij is daarom Daams Stucwerken begonnen. Door Jeroen zijn passie voor het stucwerk is Daams Stucwerken een succes geworden.

Persoonlijk

Daams Stucwerken onderscheidt zichzelf van de concurrentie door veel contact te hebben met zijn klanten, zo weet Jeroen altijd écht kwaliteitswerk te leveren. “Als je iets doet, doe het dan goed” aldus Jeroen Daams.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor Daams Stucwerken het állerbelangrijkste. Daams Stucwerken levert al zijn projecten in de beste kwaliteit.

Werkwijze

Als eerste dient een klant contact op te zoeken met Daams Stucwerken. Dit kan door middel van het aanvraagformulier of door te bellen naar: +31 622008744.

Jeroen zal langskomen om het project met u te bespreken, hij zal eerst wat vragen stellen zoals:

  • Waar moet het stucwerk worden aangebracht?
  • Wat voor soort stucwerk wilt u?
  • Is een voorstrijkmiddel nodig?

Weet u een van deze vragen niet te beantwoorden? Geen probleem, Jeroen legt het u duidelijk uit. Ook kan Jeroen advies geven. Hierna zal een duidelijke en volledige offerte gestuurd worden. Geen onverwachtse kosten achteraf.

Een stukadoor nodig?

Heeft u een stukadoor nodig die voor uw woning stucwerk kan leveren? Daams Stucwerken staat altijd voor u klaar!

Stukadoor Daams Stucwerken

Krommeweg 9, 5575 AT Luyksgestel [email protected] +31 622008744

Stuur ons een bericht

Stuur Daams Stucwerken een bericht via contact of bel ons gerust voor vragen!