Diensten

Mocht u opzoek zijn naar iets anders, neem contact op!

Over onze diensten

Wij zijn trots dat wij gespecialiseerd zijn in al onze diensten. Zo kunnen wij u alles aanbieden wat met stucwerk te maken heeft, zowel in een nieuwe als in een oudere woning.

Stucwerk

Stucwerk is een van onze diensten die wij met onze ogen dicht kunnen (dit doen we natuurlijk niet, maar dat kunnen wij wel)!

Wij gebruiken verschillende soorten stucwerk en dit ligt vooral aan de wensen van de klant en wat voor soort muren en plafonds u heeft. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een voorstrijkmiddel te gebruiken. Weet u niet wat een voorstrijkmiddel is? Geen probleem, wij helpen u graag!

 

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is een dienst waar wij erg veel ervaring in hebben. Tegenwoordig is glad pleisterwerk namelijk weer ├ęcht in de mode. Glad pleisterwerk zorgt voor een prachtige uitstraling in uw moderne woning. Dit pleisterwerk kan op elke ondergrond gezet worden en is mooi op zowel uw muren als uw plafonds.

Schuurwerk

De prachtige cirkelvormen op uw muren of plafonds, dat noemen wij schuurwerk! Deze dienst begint steeds meer een verloren ambacht te worden. Steeds minder stukadoors kunnen namelijk schuurwerk zetten. Stukadoor | Daams Stucwerken vindt het belangrijk om in uw woning het beste stucwerk te zetten. Hierdoor leveren wij ook het prachtige schuurwerk.

Spachtelputz

Spachtelputz is een korrelachtige structuur die u op uw muren en plafonds kan plaatsen. Het is het bekendste stucwerk wat er is. Wij leveren deze tijdloze dienst en dat doen we met kwaliteit. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen uit de grote van korrel, om maar een voorbeeld te noemen.

Sierlijsten

Sierlijsten zorgen voor een moderne en huiselijke sfeer in uw woning. Ook al is het niet van zelf sprekend dat een stukadoor deze dienst levert, vinden wij het wel belangrijk dat wij sierlijsten kunnen zetten. Hierdoor heeft u niet iemand anders nog nodig nadat wij uw stucwerk hebben geplaatst.

Verstand van veel stucwerk

Wij doen ook sierlijsten!

Wij zetten alleen maar kwaliteit!

Stucwerk zit in onze genen.

Stuur ons een bericht

Stuur Daams Stucwerken een bericht via contact of bel ons gerust voor vragen!