Locaties

Wij zijn op deze locaties bereikbaar!

Locaties

Wij werken door heel Noord-Brabant en vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Wij zijn gelokaliseerd op: Krommeweg 9, 5575 AT Luyksgestel.

 Luyksgestel

Luyksgestel is een prachtig dorp dat zijn naam dankt aan Prinsbisdom Luik.

Er wonen op dit moment ongeveer 3.002 inwoners en wij hopen deze inwoners natuurlijk van dienst te zijn met onze prachtige stucwerk!

Luyksgestel is een dorp met veel bezienswaardigheden, voor de grote van het dorp. Zo hebben wij veel kerken, de bekendste kerk van Luyksgestel zal ook de Heilig-kruiskapel zijn die aan de rand van het dorp gelegen is. Ook hebben wij een prachtige molen genaamd De Grenswachter die zeker een kijkje waard is.

Wij doen al onze diensten in het kempsiche Luyksgestel. Zo hebben wij ook een project uitgewerkt over een prachtige woning renovatie in Luyksgestel.

In deze woning hebben wij onder andere glad pleisterwerk, sierlijsten en spachtelputz geplaatst. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten te zien krijgen wat ze kunnen verwachten van ons. Ook vinden wij het belangrijk dat onze klanten volledig tevreden zijn, daarom laten wij foto’s zien van andere woningen die wij al hebben voorzien van verschillende soorten stucwerk.

Bergeijk

Luyksgestel bevindt zich in de gemeente Bergeijk.

Stukadoor | Daams Stucwerken doet al zijn diensten in deze gemeente.

Ook in Bergeijk hebben wij een grote hoeveelheid woningen mogen voorzien van kwaliteitsstucwerk. Zo hebben wij op de pagina van Bergeijk een grote hoeveelheid foto’s geplaatst waar u kunt zien hoe de woningen in uw buurt zijn voorzien van stucwerk.

Bergeijk is een plaats in Noord-Brabant en is gelegen in de regio “de Kempen”. Bergeijk telt op dit moment ongeveer 8.861 inwoners en de naam komt voort uit de verering van een eik, een boomheiligdom noemt men dit.

Noord-Brabant

Natuurlijk heeft Stukadoor | Daams Stucwerken niet zo veel te maken met de geschiedenis van deze plekken maar het is toch interessant om dit er even bij te vertellen. Bergeijk heeft namelijk ook een prachtige omgeving met net zoals Luyksgestel, veel kerken.

Wij vinden het belangrijk om de lokale bewoners van Noord-Brabant tevreden te houden met ons stucwerk.

Door heel Noord-Brabant

Gelokaliseerd in Luyksgestel

Kwaliteits stucwerk!

Wij hebben ervaring.

Stuur ons een bericht

Stuur Daams Stucwerken een bericht via contact of bel ons gerust voor vragen!