Stukadoor | Daams Stucwerken

Stukadoor Bergeijk

Stukadoor Bergeijk

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige stukadoor in Bergeijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien gaat u binnenkort verhuizen en zijn de muren in de woning nog niet klaar voor een nieuw behangetje. Dan kunt u de hulp van een stukadoor goed gebruiken! Ook kan het zo zijn dat u in uw eigen woning stucwerk aan uw muren te voldoen heeft, of dat u iemand nodig heeft om uw plafond te stucen. Deze diensten bieden wij u graag aan; en dat bij u in de buurt! Bent u nieuwsgierig naar wat Stukadoor|Daams Stucwerken u allemaal te bieden heeft? Ontdek dan onze diensten hieronder of vraag direct een op maat gemaakte offerte aan

U heeft een stukadoor nodig 

Wanneer de muren er niet meer zo fraai uitzien (afgebrokkeld, oneffenheden etc.) wordt het hoog tijd om een stukadoor in te schakelen. Die kan er namelijk voor zorgen dat uw muren er binnen de kortste keren weer helemaal als nieuw uit komen te zien en dat deze weer een hele tijd mee kunnen. Want buiten het verfraaien van het uiterlijk, worden de muren ook nog eens beschermd tegen toekomstige beschadiging factoren. Een stukadoor in Bergeijk brengt als het ware een ’topcoat’ ofwel toplaag over uw muren aan. Door uw muren te laten stucen beschermd en verfraait u dus uw muren, maar daarmee verhoogt u ook nog eens de waarde van uw woning. Mocht u de verkoop van uw huis ooit in de planning hebben staan, dan is dit natuurlijk mooi meegenomen. 

Advies van een professional voor de wijze van stucen 

Er zijn verschillende manieren waarop een muur of plafond gestuct kan worden. Afhankelijk aan de ‘ernst’ van de zaak, kan de stukadoor passend advies geven over de werkwijze die het beste bij uw situatie past. Wij kunnen u passend advies geven op basis van wat uw muren nodig hebben, informatie die afgeleid kan worden van het internet. Iedere situatie is immers anders en vraagt dan ook een persoonlijke aanpak. Een stukadoor in Bergeijk die gaat voor een persoonlijke aanpak, dat vinden wij belangrijk.
Hierdoor weet u dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en kan het u in veel gevallen ook nog eens geld besparen. Laat u dus adviseren door een van onze professionals voor het mooiste resultaat. 

Uw stukadoor in Bergeijk!

Stukadoor | Daams Stucwerken wilt u graag van dienst zijn voor stucwerk in Bergeijk! 

Spackspuitwerk

Spackspuiten door een stukadoor Bergeijk. Mooie muren

Stukadoor Bergeijk

Deze vorm van stucwerk is de goedkoopste optie in het rijtje van stukadoor Bergeijk. Dit komt doordat het stucwerk op een ‘eenvoudige’ wordt voldaan. Aan de hand van een speciaal daarvoor ontworpen spuitmachine, wordt het spackspuitwerk aangebracht op de muur. U kunt vooraf zelf kiezen welke kleur hiervoor gebruikt wordt. Na het aanbrengen herkend u de welbekende korrelstructuur terug op uw muur. Dit geeft niet alleen stevigheid aan de muur, het geeft ook nog eens een gezellig en netjes afgewerkt resultaat. Dit is een ideale basis voor een fris laagje verf, of u kunt het natuurlijk ook gewoon zo laten. In veel gevallen is een ingewikkeldere en gedetailleerde methode niet nodig en kunt u dus veel geld besparen op uw diensten. 

Betere isolatie van uw muren met stucwerk 

U kunt de muren van uw woning of bedrijf beter isoleren met behulp van een vakkundige stukadoor in Bergeijk. Hierdoor wordt warmte beter vastgehouden en komt kou minder makkelijk binnen en is de woning ook nog eens minder gehorig. Over duurzaamheid gesproken! Daarnaast werkt stucwerk op cementbasis ook nog eens vochtwerend, wat extra bescherming voor uw muren biedt. Een ander belangrijk punt wat vaak over het hoofd wordt gezien is brandveiligheid. Goed stukadoorswerk werkt namelijk brandvertragend. Dat is dus zowel duurzaam als veilig; win win! 

Sierpleister 

Wanneer u uw muren extra mooi wilt laten afwerken, zonder dat u daarna nog hoeft te behangen of schilderen, kan de stukadoor een sierpleister aanbrengen. Hiermee worden uw muren en/of plafond op een mooie en decoratieve manier afgewerkt. Bij de afwerking van sierpleister kunt u kiezen uit verschillende mooie structuurvormen die uw muren gaan bekleden. Hierdoor heeft u dus niet perse alleen te maken met een gladde, strakke muur, maar kunt u voor tal van verschillende structuurvormen kiezen. Dit zorgt voor een levendig maar ook warm en gezellig effect in huis. Dit effect is niet te behalen met schilderen en behangen en is dus ideaal voor de liefhebber van structuur als muur decoratie. Voor zowel muren stucen als plafond stucen zit u bij Stukadoor Bergeijk helemaal goed! 

Raapwerk en pleisterwerk 

Raapwerk verricht door stukadoor Bergeijk in een woningsrenovatie in Bergeijk

Raapwerk in Bergeijk

Wilt u juist uw muren gaan schilderen of behangen maar is de muur daar nu nog niet geschikt voor? Dan is het aan te raden een vakman in de schakelen voor raapwerk of pleisterwerk. Hiermee maakt de stukadoor uw muur strak en glad. Wanneer er dus veel oneffenheden in de muur zijn of u heeft te maken met een ruwe, ongelijke ondergrond, dan is deze methode ideaal. Bij raapwerk wordt er een laag gips aangebracht op de muur, die ervoor zorgt dat alle oneffenheden worden gladgestreken. Wanneer de oneffenheden niet erg diep of opvallend zijn, kan er ook een lichtere (dunnere) methode worden gebruikt, namelijk pleisterwerk. Deze methode is dan ook iets goedkoper, maar in ernstig beschadigde gevallen is raapwerk wel aan te raden. U kunt uw muren voor verschillende doeleinden laten afwerken. Bent u van plan om te behangen? Dan kan Stukadoor | Daams Stucwerken de afwerking iets goedkoper plaatsen dan wanneer u wilt verven, aangezien het oppervlakte in dit geval minder glad hoeft te zijn. 

 

 

 

Tadelakt; Stucwerk voor mensen die van luxe houden 

Naast de bovenstaande gebruikelijke methodes, zijn er ook voor de liefhebbers van luxe en design, uniekere methodes om uw muren op te knappen. Als u wel eens in een spa bent geweest, is het u vast wel eens opgevallen; de marmerachtige, rond afgewerkte muren. Deze methode heet Tadelakt en het komt oorspronkelijk uit Marokko. Als u voor dit rustgevende en uiterst luxueuze uiterlijk wilt kiezen moet u wel geduldig van aard zijn; het is een tijdrovende klus en het is ook nog eens de duurste optie die Stukadoor | Daams Stucwerken zet. Maar het resultaat mag er dan ook echt wezen! 

Tadelakt geplaatst door stukadoor Bergeijk

Tadelakt geplaatst door Stukadoor | Daams Stucwerken

Beton Ciré; Tadelakt nagebootst of juist een ‘industrial’ betonlook

 

 

 

Als u droomt van de Tadelakt uitstraling die hierboven werdt genoemd, maar simpelweg de tijd of het geld er niet voor heeft kunt u deze vorm van stukadoorswerk laten nabootsen aan de hand van Beton Ciré. Stukadoor | Daams Stucwerken is bekend met dit soort stucwerk. Ook liefhebbers van de razend populaire ‘industrial beton look’ kunnen hun hart ophalen met Beton Ciré. 

 

 

 

De meest natuurlijke muren in huis met Leemstuc 

Wanneer u uw huis wilt voorzien van een natuurlijke en gezonde look-and-feel, is Leemstuc geschikt voor uw woning, Stukadoor | Daams Stucwerken zal dit perfect kunnen zetten. Dit is namelijk volledig opgebouwd uit natuurlijke materialen; zand, water, leem, stro, zaagsel en hennephout zijn bestanddelen die in veel Leemstuc muren worden teruggevonden. Met Leemstuc bewerkte muren worden dankzij hun vochtregulerende werking uitstekend geïsoleerd. Dat levert op verschillende fronten weer een aantal positieve resultaten op, waaronder bijvoorbeeld kosten besparen. Naast dat het de meeste gezonde leefwijze oplevert, op gebied van materialen in muren en plafonds, geeft het ook nog eens een zachte en warme uitstraling. Deze vorm van stukadoorswerk heeft al veel liefhebbers en is geschikt voor zo goed als alle interieur stijlen. 

 

 

 

Stucwerk in uw woning?

Stukadoor | Daams Stucwerken is erg geïnteresseerd in uw opdracht uit Bergeijk, neem contact op en vraag gratis een offerte aan!

Contact opnemen met een stukadoor in Bergeijk 

Stukadoor | Daams Stucwerken komt graag uw muren en uw plafond stucen. Onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap zorgen ervoor dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Wilt u in contact komen met een van onze stukadoors of wilt u gelijk een afspraak maken met een stukadoor? Bel dan naar +31 622008744 dan kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Voor vragen, advies of meer informatie kunt ook altijd bellen. Schroom niet om onzekerheden of vragen te bespreken, wij zullen altijd een luisterend oor bieden en eerlijk advies geven. 

Prijs berekenen van een stukadoor 

Wij van Stukadoor | Daams Stucwerken vinden het belangrijk dat u advies en informatie op maat ontvangt. Alleen op die manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten en waar u aan toe bent. Ook aan het eind van de ‘rit’. Daarom kunnen wij op basis van uw wensen en behoeften een offerte op maat laten maken, zodat u zich kunt voorbereiden op wat u allemaal te wachten staat. Hierbij spelen uw eigen wensen en uw mening een grote rol. Het is dus aan te raden zo duidelijk mogelijk te beschrijven wat u graag wilt, voor een compleet overzicht. Mocht u juist met een open blik in het proces stappen en weet u niet zo goed wat u door kunt geven, dan kunt u ons altijd bellen en zelfs langs laten komen voor een duidelijke check. Onze stukadoors hebben door de jaren heen veel muren behandeld. Hierdoor kunnen zij eerlijk en realistisch advies geven; daar heeft u pas echt iets aan! 

Vraag hier uw op maat gemaakte offerte aan of bel +31 622008744 om direct met een ons in contact te komen. Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort en kunt u binnen de kortste keren genieten van een compleet nieuwe look in uw woning of bedrijf!

[et_pb_4divi_masonry_gallery_fullwidth gallery_ids=”465,463,461,468,469,470,471,472,473,474,475,476,477,478,479,480,481,482,483″ gallery_orderby=”rand” gallery_responsive=”off” gallery_columns=”5″ posts_number=”21″ show_title_and_caption=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.25)” _builder_version=”3.17.6″ title_font=”|800|||||||” title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ caption_font=”|800|||||||” caption_font_size_tablet=”51″ caption_line_height_tablet=”51″]

 

[/et_pb_4divi_masonry_gallery_fullwidth]

Locaties

Stukadoor | Daams Stucwerken vindt u overal in Noord-Brabant. Zo hebben wij werk gedaan in:

  • Luyksgestel
  • Steensel
  • Duizel
  • Riethoven
  • Bergeijk
  • Hapert
  • Eersel
  • Waalre
  • Bladel
  • Veldhoven

Bent u benieuwd geworden naar onze diensten, of zoekt u advies over stucwerk? Neem contact met ons op! U kunt project voorbeelden vinden op onze projecten pagina.

Diensten

Stukadoor | Daams Stucwerken biedt een groot aanbod aan diensten, waaronder:

Het kan zo zijn dat u naar een dienst opzoek bent die niet in dit rijtje staat. Geen probleem, erg grote kans dat wij dit namelijk wel kunnen, maar (nog) niet op onze website hebben geplaatst. Neem contact met ons op als u opzoek bent naar een dienst die hier niet tussen staat!
Stukadoor | Daams Stucwerken kan voor uw woning prachtig stucwerk leveren.

Stukadoor | Daams Stucwerken

Krommeweg 9, 5575 AT Luyksgestel, Nederland

Neem contact met ons op!

Overtuigd? Neem contact op! Dit kan via ons gratis offerte aanvraag pagina, of lekker ouderwets via een telefoontje: +31622008744

Bekijk ook eens onze Google My Business website voor de laatste updates omtrent stucwerk!

Stuur ons een bericht

Stuur Daams Stucwerken een bericht via contact of bel ons gerust voor vragen!