Schuurwerk

Een prachtige afwerking voor uw woning

Schuurwerk

U kent het vast wel, de herkenbare cirkelvormen en de korrelige structuur. Schuurwerk is een pleisterwerk wat ietwat korrelig is. Schuurwerk past in (bijna) elk interieur, het is daarom ook een veel gebruikt pleisterwerk. Er zijn verschillende soorten schuurwerk, zoals: Fijn schuurwerk, grof schuurwerk en zeer grof schuurwerk.

Spachtelputz en sierpleister zijn bekende soorten stucwerk.

Schuurwerk is al decennia lang een goede keuze om uw plafonds en muren te bewerken. Schuurwerk kan zorgen voor een modern uiterlijk dat meer ruimte in uw woning geeft, hierbij wordt voornamelijk fijn schuurwerk gebruikt. Schuurwerk kan er ook voor zorgen dat uw ruimte gezellig en knusser wordt, of minder “saai”. Hiervoor wordt vaak grof schuurwerk gebruikt.

Schuurwerk kan erg goed toegepast worden in de vochtige ruimtes zoals uw badkamer. Schuurwerk zorgt ervoor dat uw woning zijn goede vochtigheidsgraad behoudt en ondersteunt dit in de vochtige ruimtes.

Daams Stucwerken heeft veel ervaring met schuurwerk in Noord-Brabant zoals bijvoorbeeld de woning renovatie in Luyksgestel. Daams Stucwerken doet onder meer: Stucwerk, Schuurwerk, Spachtelputz en sierlijsten. Mocht u interesse hebben en bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Dan kunt u via de contact pagina een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op: +31 622008744

Fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is het schuurwerk dat wordt aangebracht met pleister en een fijne korrel. Het voordeel van fijn schuurwerk is dat het egaal wit opdroogt, dit betekent dat er dus niet perse meer gesaust (geverfd) hoeft te worden.

Grof schuurwerk

Grof schuurwerk is het meest t traditionele schuurwerk. De korrel die bij dit pleister wordt gebruikt is wat groter, hierdoor kunt u een prachtig patroon krijgen op bijvoorbeeld uw plafond of muren. Dit creëert een schaduwwerking die uw woning gezellig maakt.

Heeft uw woning schuurwerk nodig?

Daams Stucwerken is gespecialiseerd in meerdere varianten schuurwerk!

BTW Tarief

Ook schuurwerk valt onder een laag BTW tarief. Voor de schuurwerk materialen en manuren betaald u maar 6% BTW als uw woning ouder is als 2 jaar!

Vrijblijvend uw offerte aanvragen

Wilt u weten hoeveel het kost om schuurwerk in uw woning te laten doen in bijvoorbeeld: Bergeijk. Of heeft u na het lezen van onze website nog vragen over onze diensten? Dan kunt u via ons contact formulier een vrijblijvende offerte aanvragen en zo in contact komen met Daams Stucwerken. Ook mag u Daams Stucwerken altijd bellen: +31 622008744

Voordelen van schuurwerk:

  • Isolerend
  • Hoeft niet meer geschilderd te worden.
  • Gezellige/sfeervolle ruimte creëren
  • Brandveilig (Brandvertragend)

Nadelen van schuurwerk:

  • Moeilijk te repareren
  • Schade gevoelig

Stuur ons een bericht

Stuur Daams Stucwerken een bericht via contact of bel ons gerust voor vragen!