Glad Pleisterwerk

Een moderne & ruime woning met pleisterwerk.

Glad pleisterwerk

Tegenwoordig zijn strakke muren en plafonds erg in de mode. Lijkt het u mooi om strakke muren en plafonds te hebben? Dan is pleisterwerk het stucwerk waar u naar opzoek bent. Pleisterwerk is een manier die stukadoors gebruiken om een muur of plafond glad te maken. Het materiaal wat een stukadoor hiervoor gebruikt wordt pleister genoemd, vandaar ook de naam pleisterwerk.

De laatste jaren is pleisterwerk of glad pleisterwerk het populairste stukadoorswerk wat gedaan wordt door heel Noord-Brabant, bijvoorbeeld in Luyksgestel of in de omgeving van Bergeijk.  De gladde muren en plafonds creëren een modern uiterlijk. Door de gladde muren en plafonds lijkt de ruimte ook groter te zijn, dit is een van de redenen waarom het tegenwoordig zo populair is.

Glad pleisterwerk is een van de specialiteiten van Daams Stucwerken. Op deze pagina leest u alle informatie over glad pleisterwerk. U kunt via ons contact formulier een gratis offerte aanvragen, mocht u interesse hebben. Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen op: +31 622008744

Waarom glad pleisterwerk populair is

Pleisterwerk is niet alleen nodig als u een moderne, ruime ruimte wilt maken. Glad pleisterwerk is namelijk ook nodig om uw muren of plafonds sausklaar (vakjargon voor verven) of behangklaar te maken.

Ook kan in de vochtige ruimtes (bijvoorbeeld de badkamer), pleisterwerk kunnen worden aangebracht. Dit creëert in de vaak wat kleinere ruimtes toch veel ruimte en zorgt voor een mooie lichtinval. Als u in de vochtige ruimtes pleisterwerk wilt, moet er wel een speciale epoxy laag moeten worden aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat het pleisterwerk niet vochtig wordt en dus langdurig perfect blijft!

Pleisteren is dus niets anders als de muren en plafonds glad en vlak maken. Aan de hoeken zal veel aandacht worden besteed. De uitwendige hoeken zullen een hoekbeschermer krijgen en de inwendige hoeken zullen met een hoekschopje strak gemaakt worden.

Stukadoor voor glad pleisterwerk nodig?

Heeft u een stukadoor nodig die voor uw woning glad pleisterwerk kan leveren? Daams Stucwerken staat altijd voor u klaar!

BTW Tarief

Pleisterwerk valt onder een uniek BTW tarief. Wilt u pleisterwerk in uw woning en is uw woning ouder dan twee jaar? Dan betaalt u maar 6% over de manuren en 6% over de materiaalkosten!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd geworden in onze diensten en wilt u meer weten, of heeft u advies nodig? Dan kunt u via onze contact pagina vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij Daams Stucwerken geven wij ook advies op locatie, u kunt hiervoor een offerte aanvragen en op deze manier in contact met ons komen of u kunt bellen naar: +31 622008744

Voordelen van glad pleisterwerk:

  • Makkelijk bij te houden
  • Makkelijk te repareren
  • Meer ruimte
  • Tijdloos (altijd in de mode)
  • Hygiënisch
  • Minder stof
  • Goede investering/Waarde vermeerdering woning

Nadelen van glad pleisterwerk:

  • Iets kwetsbaarder
  • Langere droogtijd

Stuur ons een bericht

Stuur Daams Stucwerken een bericht via contact of bel ons gerust voor vragen!